اشهى الاكلات الرمضانية , طريقة عمل صدور الدجاج بالصور من مطبخى
وصفتى سهله جدا
وفى نفس الوقت لذيذه جدا
وتتلخص فى تتبيل صدور الدجاج قبل قليها نفس التتبيله التى اتبعها فى شوي الدجاج مع فرق اضافت الزبادى ...
اولا :
المقادير للتبيله
بصله كبيره لنصف كيلوا من الصدور
5 فصوص ثوم
3 ملاعق زيت زيتون
ملعقه صغيره ملح
نصف ملعقه صغيره فلفل اسود
نصف ملعقه صغيره بهارات مشكله ( حبهان + قرفه + زنجبيل + لومى )
رشة زعتر مجفف
3 ملاعق خل
عصير ليمونه
الطريقه
اخلطى المكونات بعد تقطيع البصله قطع صغيره وهرس الثوم
وقلبى الصدور فى الخلطه
واتركيها ساعتين على الاقل فى الثلاجه
ثم اخرجى الصدور وضعيها فى البيض
ثم فى البقسماط المتبل ( الفيجيتار )
واقليها على نار متوسطه وبالهناء والشـــــــــــــــــــــفاء
وصفتى سهله جدا
وفى نفس الوقت لذيذه جدا
وتتلخص فى تتبيل صدور الدجاج قبل قليها نفس التتبيله التى اتبعها فى شوي الدجاج مع فرق اضافت الزبادى ...
اولا :
المقادير للتبيله
بصله كبيره لنصف كيلوا من الصدور
5 فصوص ثوم
3 ملاعق زيت زيتون
ملعقه صغيره ملح
نصف ملعقه صغيره فلفل اسود
نصف ملعقه صغيره بهارات مشكله ( حبهان + قرفه + زنجبيل + لومى )
رشة زعتر مجفف
3 ملاعق خل
عصير ليمونه
الطريقه
اخلطى المكونات بعد تقطيع البصله قطع صغيره وهرس الثوم
وقلبى الصدور فى الخلطه
واتركيها ساعتين على الاقل فى الثلاجه
ثم اخرجى الصدور وضعيها فى البيض
ثم فى البقسماط المتبل ( الفيجيتار )
واقليها على نار متوسطه وبالهناء والشـــــــــــــــــــــفاء
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق