الاثنين، 28 يناير 2013

طريقة عمل سلطة الرنجة بالبنجر2013 ، كيفية عمل سلطة الرنجة بالبنجر ، سلطة الرنجة 2014


طريقة سلطة الرنجة بالبنجر2013 كيفية
المكونات
ثمرة جزر
2 ثمرة بنجر
خيار مخلل
فلفل أبيض
حبة بصل صغيرة
رنجة متوسطة مخلية
2 ثمرة بطاطس متوسطة
لعمل الصوص:
كوب كريمة أو زبادي
ملعقة عصير ليمون
2 ملعقة عصير بنجر
سكر
ملح
طريقة التحضير
الطريقة:
1- اسلقي البطاطس والجزر في حلة، واسلقي البنجر في حلة تانية.
2- قشّريهم وقطّعيهم مكعبات أو أي شكل تحبيه، ومعاهم البصل والخيار المخلل والرنجة واخلطيهم مع بعض.
3- اخلطي مكونات الصوص كويس وصبّيها على السلطة، وحطّي عليها مكعبات البنجر قبل التقديم على طول.. وبالهنا والشفا.

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق